24 Ara 2009

Zerrin Tekindor





Ne yalan söyliyim ben de bu güzel kadınla "Aşk-ı Memnu" sayesinde tanıştım, o dizinin bence bize getirdiği tek büyük faydadır kendisi.. Sayesinde insanlar sergiye ve tiyatroya gider oldular:) Bugüne kadar pek çok oyunda oynayıp, kişisel sergi açmış ama gel gör ki ben de dahil ayıp etmişiz Aşk-ı Memnu'ya kadar kendisine..

İzlediğim bir röportajında Fransızca bilmediğini söylemişti, zira izleyenler bilir, dizide babası bir Fransız, kendisi de mükemmel aksanlı Fransızca konuşuyor:) Sanırım oğlu Fransa'da okuyormuş, o söylüyormuş kelimelerin nasıl söyleneceğini falan. Bende dizide kendisini görünce pür dikkat kesiliyorum, tv'den bile çok sıcak, samimi bir insan olduğu anlaşılıyor..

Yaptığı resimlere bakınca nasıl yetenekli bir insan olduğu da anlaşılıyor, bu arada birkaç hafta önce kendisini "Vahşet Tanrısı" nda izledim, orda da nasıl bir utangaç, nasıl bir çıtkırıldım , nasıl bir sevimli ya:) Uzun yıllar da Ankara'da yaşamış, okumuş, bende 20 küsür sene Ankara'da olup sonrasında İstanbul'a yerleşince kendime daha bi yakın buldum ya da bahanesi oldu belkide:P

** Bu arada bu resimleri kendi sitesinden aldım, siteyi burdan ziyaret edebilirsiniz.. Yukardaki kendi fotoğrafı da nasıl bir fotoğraf öyle, her rol yakışır bu kadına ben size söyliyim!!

4 yorum:

SİHİR dedi ki...

gerçekten resimleride fotoğraflarıda çok güzel hayran kaldım.sanada buraya taşıdığın teşekkür ederim

ceren dedi ki...

di mi ya, ne müthiş bi kadın.. ne demek rica ederim bu arada:)

labalub dedi ki...

hatunu dizide cok beğeniyordum ama kendisi hakkında pek bilgim yoktu,burda yayınlaman hoş.

ceren dedi ki...

katkımız oluyorsa ne şahane:)