15 Ara 2009

Leverage


Son zamanlarda izlemekten büyük bir haz aldığım dizilerden biri bu, diğeri de Flash Forward.. Uzun uzun bayıcı dizileri izlemekten fenalık basmışken bu iki dizi hayat kurtarıcı oldu, tempo hiç düşmüyor zira.. Leverage cnbc-e de her Pazar akşamı saat 22.00 de İDİ.. Malesef Flash Forward ve sevgili Leverage aynı anda ara verdiler, bizde yine Aşk-ı Memnu'larla Yaprak Döküm'lerine boğulmak zorunda kaldık..

Her neyse, dönelim dizimize.. Konusu kısaca, eski hırsız, dolandırıcı ve hacker'lardan oluşan 5 kişilik bir grubun, mağdurlara yardım etmek için, gücünü ve parasını kötü yönde harcayanlara karşı açtıkları savaşı anlatmakta.. Her bölümde ayrı bir konu işleniyor, güzelliği de burda.. Arada bir iki bölüm izleyememiş olursak, yine de konuya hop diye vakıf olabiliyoruz.. Çok sert bir dizi gibi anlaşılıyor konudan; ancak değil, esprili ve heyecanlı..

Favori karakterlerim de Parker ve Hardison .. Sophie'nin de konuşmasına hayranım.. Bi an önce 3. sezonun başlamasını istiyorum!!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bende yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum, uzun zamandır izlediğim en keyifli birkaç diziden birisi. Karakterlerin hepsi çok iyi oturmuş!

ceren dedi ki...

ne zaman başlicak hakkaten ya?