1 Şub 2010

Çarpışma (İpek&Burak)


İşte en büyük keyiflerimden biri.. Yahu çok güzel çizip, senaryoyu uyduruyor Oky (Oktay Gencer). Önce Penguen'de başladı hikaye sonra Uykusuz'a geçti bende bayadır takipçisiyim. Her hafta dizi izler gibi büyük bi heyecanla takip etmeye çalışıyorum. Hatta geçen sene dergide çıkanları toparladı bi kitap yayınladı, normalde çoğunu okumama rağmen böyle ardarda okumak daha da keyifli oldu. İkincisini de bekliyorum bi an önce.

Hiç bilmeyenler için kısaca tanıtayım, şimdi tahmin edebileceğiniz gibi, bu bi çift; İpek ve Burak. İpek çok karizmatik, cool, zeki ve güzel bi kız. Burak sevgi dolu ama bi o kadar da kaypak:), İpek'i çok sevse de başka kızları da düşünmeden edemeyen, mp3 dinleyip şarkı söylemeyi, içmeyi seven deli dolu bi tip. Onların ilişkisini takip etmek inanın çok zevkli. Hatta gündelik hayatta çoğumuzun yaşadığı şeyler var bazen. İpek'in cool tavırları ve Burak'ın delirme anları çok güldürüyo beni.

* Oky sadece "Çarpışma" çizsin diye bi grup açılmış facebook'ta, destekliyorum. Bazen dergide başka bi çizimini görüyorum dünya başıma yıkılıyo resmen:)


2 yorum:

Sel dedi ki...

Evet ben de yıllarca acaba ne oldu diye ilk Oky'nin sayfasını açardım. Fakat uzun zaman aradan sonra geçen hafta Uykusuz aldığımda görüşlerimin değiştiğini farkettim. Bilmiyorum belki de İpek ve Burak değiştiler.
Bana gördüğüm hikaye çok yoz ve iyice suyu çıkmış bi ilişki gibi geldi. Giren çıkan 3.kişinin haddi hesabı yok. Karakterini oturtamamış 2 dandik insanın yine aynı şekilde uyum sağladığı uyuşmuş küflenmiş çevresini izliyoruz artık.

*Burak'ın masumane şekilde gözünün kayması, ya da nette güzel bi karı görmesi ve aklına direk İpek'in gelmesi "acaba?" diye paranoyalar kurup kıza sarması çok şirindi. Belki de biraz daha büyümüş olmalarını bekledim. Bilemiyorum.

Ama yorumum : "Oky artık Çarpışma'yı geride bırakmalı" oldu.

ceren dedi ki...

hımm, farklı bi düşünce sendeki de. Belki millet olarak ilişkileri merak ettiğimiz için sardık baya, ardından şimdiki Aşk-ı Memnu dizisine döndü, 3. kişiler falan:)
Bilmiyorum, Oky'nin çizdiklerinden hiçbiri sarmadı beni Çarpışma kadar, ama yine böyle heyecanlı bişeyler çizecekse neden olmasın tabii..