11 Oca 2010

Last Fm


Nasıl güzel bir sitesin sen öyle? Kapatılacağını ilk duyduğumda allahım nasıl bir panik yaşadım bilemezsin ööö gidecek mi şimdi onca kayıt diye ağlayayazdım, ama bi çaresi bulundu elbette onunda, neyi yasaklarsanız kardeşim daha da hırslanıyoruz bilginiz olsun..

Bilmeyenlere ufacık bir bilgi, Last Fm, senin bilgisayarında dinlediğin tüm şarkıları listeliyor, kaç kere dinlemişsin, en çok kimi dinlemişsin, son 1 haftada en çok hangi şarkıda takılıp kalmışsın vs.. Bunun yanı sıra sevdiğin şarkıları etiketliyorsun, tarzına yakın müzik dinleyen komşularının listesini inceleyebiliyorsun, zira ben bu şekilde pek çok müthiş şarkı öğrendim varolan.. Aynı zamanda da yine dinleyicilerin eklemiş olduğu müzisyenlerin biyografileri ve albümleri hakkında da bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

** Müzik zevkimi burda az çok ortaya koydum gibi, ama hem site hakkında hem de dinlediklerim hakkında bilgi edinmek isteyenler şuradaki linke tıklayabilirler..

** Bu arada listenizi kişisel sitenize de ekleyebiliyormuşsunuz, ama benim tercihim değil açıkçası, fazla göz yoran şeylerden kaçınmaya çalışıyorum..

4 yorum:

zizim bizim dedi ki...

daha önceden görmüştüm lastfm'i ama bu kadar faydalı özellikleri olduğunu senden öğrenmiş oldum. teşekkürler :)

ceren dedi ki...

ne demek efendim:)

labalub dedi ki...

evet evet evet evet muhteşem bi site.en iyi yanı dinledklerine benzer grup ya da sarkıcı olanağı sunması.müzik yelpazen genişliyor bu sayede.

ceren dedi ki...

kesinlikle çok faydalı o konuda evet..