4 Oca 2010

Evde Sıkılırken Yapılacaklar


* Tv' de yayınlanan bilumum saçmalıklar izlenip eğlenilebilir.. Sabah programı biter, yemek programları başlar, ben onu muhakkak izlerim, izler gaza gelirim. E akşama da nası olsa bi dizi vardır izlenecek..

* Beyniniz bir miktar sinyal verir, anlamı tv'yi kapat demektir, hemen kapatıp bilgisayarın başına geçerseniz, hatta kesmezse kucağa laptop alıp da, tv'nin başına geçebilirsiniz..

* Eğer hafif bir baş dönmesi ya da mide bulantısı yaşarsanız, laptop' u çatt diye kapatmanız gerekir, kalkıp bi çay demleyin kendinize bari..

* Eğer benim gibi bir yemek yapma delisi bi insansanız buyrun mutfağa alalım sizi..

* "Ne zamandır yapmaya vakit bulamadığınız işlerinize ayırın bu saatleri" diyip kadın dergileri vaazları vermicem merak etmeyin, ama artık tozların sağda solda topak oluşturduğunu fark ettiyseniz, biraz süpürme işleminden zarar gelmez, hem rahatlatır hafiften bünyeyi..

* Nostalji bazen iyi fikirdir, açın Youtube' u, yazın "Biri Bizi Gözetliyor" diye, allaaaah, eğlenin olabildiğince, ardından da gidip bi siesta yapın gelin, ben öğlen uykusuna hayatta katlanamam, ama siz kolay uyuyorsanız yapabileceğiniz en güzel aktivitedir..

* Kocanızı saatte bir arayıp daraltın, biraz zaman geçer.

* Kalkın bi markete gidin, tüm kutuların içindekiler bölümünü okuyun, kıl bi müşteri gibi davranın, çikolata falan alıp çıkın..

* Son önerimde, kendinize bi blog açın, saat başı yorum gelmiş mi ya da izleyici sayısı artmış mı diye nafile nafile bakınıp durun. Bir şeyler çiziktirin.


1 yorum:

pisipisi dedi ki...

Ne yapsam diye düşünürken, karşıma bu yazın çıktı çokta şirince yazılmış şeyler cnm