25 Oca 2010

Lady Gaga


Bu hanımefendi ile alakadar değilseniz önce linkteki klibini izleyin sonra okuyun derim ben, zira o klibi izleyince bu yazıyı yazmaya karar verdim, yoksa rockçıyım ben be böhüüü


Allahım neler oluyor bana? Son 1-2 aydır Beyonce ve Lady Gaga dinliyorum ve buna çok bozuluyorum, zira bu tip şeylerden pek hazzetmem, rock severim ve ölene kadar da jazz ve rock dinlemek isterim, hatta küçüklüğümden itibaren kendime mektup döşerim "salaklaşma pop dinleme sakın" falan diye.. Popla pek işim olmadı bugüne kadar, belki bi nebze ergenken.. Ama bu kadına takıldım birkaç gündür. Bi inceleyelim bakalım..


İlk çıktığında ya da ben ilk tv'de gördüğümde, uzun kahkülleriyle kendisini Christina Aguilera sanmıştım. Alakadar olmadım tabi. Meğer ortalığı sallıyormuşta haberim olmamış. 86 doğumlu olmasından ötürüde utanç içindeyim benden 2 yaş küçük (her ne kadar en az 35 gösterse de) Neyse işte, sonracıma "Poker Face" çalıyodu her yerde önce baya bi reddettim, sonra bi baktım indirmişim de dinliyorum, hemde bikaç versiyonunu. Sonra yine kestim alakayı taa ki bu klibi görene kadar. Niye bu kadın bu kadar güzelken kendini başka zamanlarda saçma sapan çirkinleştiriyor onu da bilemedim. Sesi de gayet iyi haa.. Ha bi de cesur yaa valla ben beğendim ve alkışladım içimden.

Bu arada tamam çok medyatik, saçma sapan giyiniyo orasını burasını görmekten illalah demiş olabilirsiniz ama bence gayet sağlam albüm yapıyo bu kadın şarkıları boş değil.

Boy
: 1.55

Yaş
: 24 ten gün alıyor.

Cinsiyet
:
Hermafrodit diyorlar ama ben yorum yapamıyorum (uuu beybii)
Ölçü
: Belinin ölçüsü yok bence

Nacizane Öneri:
Ladyciğim gırtlağını kullanmadan şarkı söylediğinde seni daha çok seviyorum.

**
Bad Romance şarkısı ve klibi cidden iyi..
Gittiğim her barda çalsın bu artık.
Handeye tavsiye: Sakın ha kendini bu kadına benzetmeye çalışma, tanrıaşkına yapma bunu ey handeyener!

rah-rah-ah-ah-ah,
roma-roma-ma-ah,
gaga-ooh-la-la,
want your bad romance

10 yorum:

Loreathan dedi ki...

Ya sorma, ben de bu tarz müzikten hiç hazzetmem ama Lady Gaga gerçekten dalıdna başarılı bir sanatçı, insanın ağzına dolanıveriyor şarkıları, beyonce ise bazen iyi bazen kötü.
Bu arada ben de rock/Heavy Metal dinliyorum ama başarılı müzisyenleri de göz ardı etmemek lazım.

Burcu Çalışkan dedi ki...

yaz başında the fame deluxe edition albümünü yüklemiştim ı poduma 3 ay hızlı parçalarıyla spor yaptım bayılıyorum bu kadına ayrıca bir süredir bayan vokallerin albümleri kesinlikle daha iyi oluyor o nedenledir ki tarzın dışındaki bu şarkıları sevmen sanırım

ceren dedi ki...

yani herkesin başına gelebilir diyosunuz:) o zaman bünyeyi fazla kasmamak lazım,güzelse dinleniyor demek ki her şekilde.

noraashira dedi ki...

Bence bu değişim birazda yaşla alakalı, ben de gotik-doom metal dinlerdim, arada hala bayıla bayıla dinliyorum ama ruhumu basıyor resmen, daha eğlenceli hoppidi şeyler ilgimi çekmiyor değil, lady gaga2yı özellikle çok seviyorum heheh

ceren dedi ki...

evet bende katılıyorum yaşla alakalı olduğuna, ama benim korkum işi iyice abartmak popüler müziğe efendime söyliyim, saçma sapan haydi lililiyar tarzı müziklere kaymak ahaha çok iğrenç yaa, bu kadar iğrençleşmem herhalde, yani umarım, yani bi lady gaga dinledim diye kendimi yerden yere vurdum, o kadar da değil canım.

Unknown dedi ki...

heheee
sizi gidi gizli lady gaga seven metalciler siziii.
bad romance in hastası oldum kaç gündür.
süper parça yapmış.
bir de klipte gözlerinin blythe bebeği gibi kocaman olduğu bölümler var ya.
onlara ayrı bittim. öyle resimlerimi çekicem ben de.

ceren dedi ki...

ahah "çaktırmadan gaga dinleyen metalciler"

sophie'nin dünyası dedi ki...

ben de poker face ile beğendim ama bad romance'e bittim.geçen ay da yazmıştım blogumda...

http://sophienindunyasindagizli.blogspot.com/2009/12/bazen-begenmekelestirmekten-daha-kolay.html

ceren dedi ki...

aslında başlığın özetlemiş herşeyi, beğenmek, eleştirmekten daha kolay hatta bazen daha asil bir davranış bencede.

Beliz dedi ki...

Ben de aynen senin gibi jazz rock dinlerim, ama Lady Gaga kendi alanında çok başarılı, müzikleri çok hoşuma gidiyor.