18 Nis 2010

"Yemekten Sonra Bekliyoruz"



Barış'la Pazar günü gezmelerimize son hız devam etmekteyiz, aslında şu sıralar cidden hava gezmeye, görmeye, fotoğraf çekmek için dolaşmaya müsait, zira yazın cidden öğle saatleri dışarıda olmak hiç çekilmiyor.

Bugün ki rotamız Anadolu Kavağı oldu, ben 3 senelik bi İstanbullu olarak hiç gitmemiştim, valla hayret üşenmedik 1,5 saat kadar yol çektik. Gittiğimize değdi zira manzara cidden çok iyi, balık ekmek süper, hele ki yukarıda gördüğünüz amcanın sattığı leblebi unundan helva müt-hiş-ti !!

Kaleye yürüyerek çıkacaksanız baya bi efor sarfetmeniz gerekmekte, çıktıktan sonra manzara o yorgunluğu atıyor atmasına da kalenin duvarına yazılmış isimleri gördükçe çileden de çıkabiliyorsunuz. Ayrıca bir de çekirdek çitlemeye gelmiş insanlar var ki değinmek bile istemiyorum.

Neyse işte, eğer giderseniz benden söylemesi o helvacı amcayı bulun..

** "Yemekten Sonra Bekliyoruz" sözü oranın waffle'cılarına ait, ilk duyduğumuzda güldük baya ama hepsi öyle bi adet geliştirmiş, hatta dönerken "aa hani geliyodunuz?" diye sordu biri :D

6 yorum:

Bero dedi ki...

Ben de çok severim orayı, hatta şehirhatları vapuru ile saatlerce yol giderek varınca da ayrı bir heyecan oluyor :)

ceren dedi ki...

ya evet berocum vapurla kesinlikle daha keyiflidir hele hava iyiyse cidden ohh değme keyfine:)

l b dedi ki...

hiç gitmedim ama merak ettim bak şimdi.

ceren dedi ki...

çok sıcaklamadan git bence larien.al o güzel foto makineni de yanına:)

... dedi ki...

hiii helvacı amca, çok şaşırdım görünce. Amcamız çoook uzun yıllardır Beykoz'da böyle süper lezzetli helvalar satar. Kendimi bildim bileli o buralarda tek mekanı da Anadolu Kavağı değil söyliyim,her an her yerde görebilirsiniz.. canım çekti ama bir dahaki görüşümde aliim:D

ceren dedi ki...

Bende çok özledim o amcayı, umarım tekrar karşılaşırız bir yerlerde. ortak tanıdık çıkması da acayip oldu:)