13 Nis 2010

Bizatihi


- Ayça Şen'i biliriz bilmesine de, "Astronot" albümünde ki "son zamanlarda" adlı güzide eseri bilir miyiz? Bence bilmeliyiz.

- Bu ara fena halde fotoğraf çekimiyle uğraşmaktayım, zaten her insan hayatının bir bölümünde buna merak duyar. İlla ki uçan martılar, yem yiyen güvercinler, vapur manzaraları, küçük çocuklar, yaşlı amcalar çeker ve gururlanır. Ama hayır dostum, ben daha deneysel çalışmaya uğraşıyorum. Bu yüzden aldığımız günün "tam tamına 1 hafta sonrasında" tam 500 tele indirime girerek bizi bi müddet sinir krizine sokan fotoğraf makinemizi yanımıza alıp, sevgili kocacıcım Barış'la her Pazar bi takım yerlere girip çıkmaya başladık.

- Blog ödüllerini haber vermeyen tüm bloggerları kınıyorum, hayır yani kazanmak istediğimden falan değil, hiç değilse 1 haftalığına hayat daha heyecanlı geçebilirdi benim için. (monotonluk mode on) Bu arada beni gönlünün blog ödülleri yemek kategorisine sokuşturmuş olan banyosuyu'na pek bir teşekkür ediyorum, yüreğinden öpüyorum, elimi yumruk şeklinde yapıp kalbime götürüp güp güp işareti yapıp havaya atıyorum.

- Maddeleme isteğime dur diyemiyorum, yoksa yazamıyorum.

- Çok severek ve sıkı sıkıya takip ettiğim ünlü bi yazar, bi müzisyen görsem hayatta onunla iletişime geçemem, rahatsız etmek istemem, gereksiz yere cool olmaya çabalarım, o beni farketsin isterim (hö?)

- Şu havayı yaz olarak algılayıp askılı bluzlarla gezenlere kafa göz dalasım geliyo bazen. Bitti.

4 yorum:

Bero dedi ki...

Ben bi de bu mevsimde açok ayakkabı giyenlere kıl oluyorum.

ceren dedi ki...

ay evet! bak nası unuttum. bi de terlik versiyonları var ki hiç değinmek istemem bero;)

l b dedi ki...

bence o cıbıl cıbıl gezen hatunlar kaçan değil açan kovalanır inancındalar.
ve makineniz ne sorabilir miyim efenim ?

ceren dedi ki...

tabe:) nikon d60 larienciim.