16 Mar 2010

The Boat That Rocked


Fazla bir şey yazmaya gerek yok, 60'lar müziğine, hayat felsefesine, tabiki rock'n roll'a ilgi duyuyorsanız ve biraz da eğleneyim diyorsanız muhakkak izleyin izleyin izleyin.. Ben yine gecikmeli izledim ama olsun:)

İllgeal bir gemi var, içinde birbirinden süper eğlenceli 8 dj var, hepsi rock'n roll yayını yapıyor, ara sıra gemiye misafirleri geliyor, hükümet radyoyu kapatmaya uğraşıyor, yani süper bi konu çok da güzel çekilmiş. Tanıdık simalar da var. Philip Seymour Hoffman, Notting Hill'in pek sevdiğim Spike'ı Rhys Ifans, Bill Nighy, Emma Thompson ...

Ah o gemide ben de olsaydım esprisini bol bol yapıyorsunuz, utanmayın kendinizden..

Rock'n'roll beybii !!

9 yorum:

benimben dedi ki...

bilgisayarımda duruyor, her akşam klasörle bakışıyorum ama açıp izlemek istemiyorum. izlersem çok kötü birşey olacakmış gibi geliyor. bu yazı da gaza getirsin beni, izleyeyim artık..

ceren dedi ki...

ahaha o ne ya, çok kötü bişey olması:)) bende çok sıkılacakmışım gibi izledim, ama 2 saat nası geçti anlamadım, izle izle.

benimben dedi ki...

evet böyle abuk tutukluklarım oluyor. bugün mavi giyinirsem başıma kötü bi şey gelecek hissi mesela. bu filmle üstümden atacağım hepsini:/

Aydedeye havlayan dedi ki...

çok güzel bi film gerçekten.. harika karakterleri, şahane müzikleriyle beni benden almıştı izlediğimde.. kesinlikle tavsiye edilir..

l b dedi ki...

ben var çok merak etmek.

ceren dedi ki...

wicca: bak bu konuyla ilgili bişeyler yazabilirim, benim de var öyle abukluklarım:)

aydedeye havlayan: karakterler cidden orijinal, katılıyorum:)

larien, sen var hemen çabucak izlemek:)

Taro dedi ki...

Çook güzel film be! Uzun zamandır izlediğim en iyi rock'n roll filmi hatta. School of Rock'tan sonra ikinci.

ceren dedi ki...

evet school of rock'ta çok iyiydi sweetciğim, onuda yazalım bi ara.

yokamania dedi ki...

Süper...