30 Eki 2010

Banu' nun Kitaplığı

Kitaplığını en çok merak ettiğim kişilerden birisi de Banu idi zira ne denli bir kitapsever, çılgın bir okuyucu olduğunu az çok biliyorum.)


Benim kitaplığım...
Objektifimdeki çatlaklar nedeniyle fotolarım net çıkmadı ama yeni bir objektifi beklemek biraz uzun sürecekti dayanamadım bu haliyle gönderdim :)
Fotolardaki kitaplığımın büyük bölümü, görünmeyen kapaklı bir dolap içerisinde dergilerimle birlikte yer alan kitaplarım var onlar biraz daha özel, sahaflardan alınmış ya da hediye edilmiş, genellikle zor bulabildiğim kitaplar...
Kitaplığımda Türk ve yabancı yazarları ayrı raflarda arşivliyorum. Kitap okuma ve arşivleme alışkanlığımı kazandıran ilk kitabım, babamın hediyesi olan İpek Ongun kitapları, onlar da hala benimle...
4. fotograftaki kitaplar ise sahaflardan aldıklarım arasından..



4 yorum:

Unknown dedi ki...

çok düzgün !

CEPAYNASI dedi ki...

bayıldım düzenine:)
ben de yollayacağım kitaplık fotoğrafımı...
sevgiler......

Kiraz Çekirdeği dedi ki...

Ne kadar derli toplu, düzenli... Tek yapacağımız iş raftan alıp okumak gibi görünüyor...

Biblio dedi ki...

Böyle ferah rafları görünce kitaplığımı tamamen değiştirip beyaz yapasım geliyor. Banu'nun fotoğraflarını kitapları tek tek görebildiğim için ayrıca bir sevdim.

Bu arada proje çok güzel, ben de heveslendim ve fotoğraflar çektim ama telefon kamerasından kitapların isimleri okunmadığı için vazgeçtim. En kısa zamanda doğru dürüst bir şekilde çekip göndereceğimi umuyorum. Katılım devam ediyor, değil mi?