16 Kas 2009

Saçımı MOR a Boyatma Sebeplerim


Saçlarım 6 aydır kızıl. Evet kızılı çok severim, kızıl değil de aslında bakır diyelim, evet bakır rengi herkese yakışmaz, ayıptır söylemesi ben kendimde beğenirim, dostlarımda aynı şeyi söyler, peki ama niye birdenbire mora boyattım? Evet sevgili bloggerler, burda bunu maddelere dökeceğim, heyecanlıyım, evet..

** Efendim, yeni boyanmış saç yaklaşık 2 hafta güzeldir, hatta güpgüzeldir, ama benim gibi saçları çok çabuk uzayan insan evlatları için saç boyatmak tam bir kabustur, hele ki dipten gelen saç koyu renk bir saç ise..

** Bu bakır kızılı bir akar bir akar ki hiç sormayın.. Önce bir turuncu çıkar ortalığa kendini bir gösterir, sonra bir sarımtırak renk alır, ardından gelen renge ise hiç değinmek istemiyorum :) o derece vahimleşir yani olay..

** Bu bakır kızılı evde kendi kendine boyanabilecek bir kızıl da değildir efendim, yani son 6 aydır ve daha da önce tüm üniversite hayatım boyunca, yani o öğrenci parasızlığında bile kuaförlere baya baya para harcamışımdır, bıkkınlık diyelim şunun adına.

** Daha önceki bir yazımda belirtmiştim, ben kuaförlerde geçirdiğim zamana acırım arkadaş.. Yani tamam kitap, gazete, broşür ne varsa toplar giderim evden, ama o da bir yere kadar o gürültünün altında, e tabi bi de kuaförlerin bitmek tükenmek nedir bileyen tırı vırı soruları olur illaki.. Bu saçı nerde kestirdin? -aa şurda hani var ya bıdı bıdı.. - hımm yok olmamış (zaten bi kerede beğenin)

Evet aklıma gelen maddeler bunlar.. Sonra ne mi oldu ey dost? Sinirlendim.. Resmen uyuz oldum.. O gazla daha önce hiç yapmadığım bişey yaptım, dışardan boya alıp saçımı boyadım, hem de patlıcan moruna, nasıl mı oldu? ohh çokta güzel oldu be, valla bak.. Barış'ın da katkısı olmadı değil tabi.

anafikir: Eğer kendi saçınızı boyayabilme yeteneğiniz varsa ya da yetenekli bir kocanız, dostunuz, ebeveyniniz varsa alın boyanızı kendiniz boyayın kardeşim, valla gerek yok yani, hem zaman hem para hem artizlik katıyor insana. Ben şimdiden heveslendim bi dahakine ne renge boyasak diye.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

benım yuzunden kestırdın saclarını bılıorum ama sana cok yakısıo kısa sac o kadar dıyorum :)