17 Kas 2009

Flash Forward


Şu ara ülkemizde de revaçta olan yine bir abc dizisi. 1999 da Robert J Sawyer'ın yazdığı yine Flash Forward isimli romandan uyarlama.. Abc kanalı muhtemelen Lost'un bitmesine bir sezon kala yerini bırakacak emin bir dizi istedi ve ortaya çıkan şeyde gayet lostumsu oldu, eh yapacak bir şey yok bize izlemek düşer. Yine başladık alternatif senaryolar üretmeye.. Efendim henüz izlememiş veya duymamış olanınız varsa biraz özet geçeyim yüksek müsaadenizle,

**********************ÖZETİMSİ********************************

İnsanlar hayatlarına devam ederken, bir anda 2 dk 17 sn kadar bayılıyorlar, kalktıklarında her yer her yerde, hastaneler dolup taşıyor, arabalar birbirine girmiş, ölenler, yaralananlar gırla.. Sonradan öğreniyoruz ki bayılan her bir insan 6 ay sonraki 29 nisan 2010 daki 2 dakika 17 saniyelerini görmüş.. Başrol oyuncumuz burda devreye giriyor (Lost'un ilk bölümlerdeki baskın oyuncusu Jack gibi) Mark Benford, memnun olduk.. Kendisi, arkadaşı Demetri Noh gibi FBI ajanı, ve vakit geçmeden olayı araştırmaya başlıyorlar. Bu arada Mark'ın karısı Lost'tan hatırlayacağımız bir isim, Desmond'un sevdiği kadın Penelope Widmore.. Burda Olivia Benford olmuş, pekte güzel olmuş.. Mark ve Olivia'nın pek tatlı bir kızları var, o da kilit bir rolde aslında. ilk bölümünde zaten tüm oyuncularını tanıtıyor.
Bu bayılma mevzusundan sonra tüm insanlar internete hikayelerini girmeye başlıyorlar, hikayeler birleşebiliyor, çünkü gördüğün görüntüde kim varsa onlarla iletişime geçtiğinde öğreniyorsun ki onlar da seni görmüş, yani ortaklıklar var, gizemli bir şeyler dönmekte falan filan.

**********************ÖZETİMSİ********************************


NOT: Ben henüz 4. bölüme gelemedim ama 4. bölümde Lost'tan tanıyıp erken gidişine pek üzüldüğümüz Charlie (Dominic Monaghan) karakteri de oynayacakmış, işte buna kadeh kaldırırım kendi çapımda.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bomba dızı valla ızleyen ızlemeyenlere tavsıye etsın bıran once sezonu cıksın ısterım ya da onun gıbı halkın arasına karıssın bence