10 Kas 2010

mkblkonsept' in Kitaplığı

Sevgili mkblkonsept' in kitaplığı göründüğü üzere şahane! Böyle güzel bir kitaplığı yazısız bırakmak istemedim beni kırmadı ve üzerine bir şeyler yazdı, bundan sonrasında da gönderecek olanlardan ricam, kitaplığınız üzerine birkaç cümle de olsa bir şeyler yazmanız, benim gönlüm üzerine konuşmadan sadece fotoğraf yayınlamaya el vermiyor.)



"Biz evlendiğimizde evimizde perdemiz yoktu ama kitaplığımız vardı J

Biz evlenince kitaplarımızda birleşti kocaman bir kitaplık oldu.Bu gördüğünüz kitaplıkta gördüğünüz kadar daha kitaplarımız var ama yerimiz olmadığından eşimin annesinde duruyor şimdilik.


Hazır konu kitaplıktan açılmışken bir şey anlatmak isterim. Alt kat komşumuzun yaşlı babası vefat edince 100 adet kitabını verecek yer arıyorlarmış ve o kitaplar geldi bizi buldu J

Bizdeki sevinci gelin siz düşünün. O gece tüm kitapları çıkartıp kolilerden tek tek baktık büyük bir sevinç yaşamıştık. Biz bu kitapliğı kizımıza miras bırakacağız.Umarım sever okumayı."



Göndermek isteyenler "cnoktaknokta@hotmail.com" a mail atabilirler.

6 yorum:

Sinem Ergun dedi ki...

gerçekten çok güzel ve düzenli, 100kitaplık hediye ise kitapları seven bir aileye düşmesi büyük şans olmuş:)))

Unknown dedi ki...

Kızları çok şanslıymış :)

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

vaaaavvvvvv :)

CEPAYNASI dedi ki...

bayıldım:))

Mümin Can dedi ki...

Kitapları yüzünden eşleriyle sorun yaşayan onca insan duydum ama böyle ikisi de kitapsever çifti ilk defa duyuyorum, ne güzel.:)

MKBL dedi ki...

Beğendiğinize çok sevindim:)