21 Kas 2010

Kitaplığını Göster Projesi Hakkında

Efendim, çok şahane projemiz bugün itibariyle sona ermiştir, ilgilenen, büyük bir şevkle fotoğraflar çekip bana yollayan, kendi blogunda paylaşan, güzel sözler söyleyen herkese pek çok teşekkür ediyorum. Bu mevzu ilk aklıma geldiğinde acaba ben sadece yayınlamakla mı kalırım demiştim, hatta not düşmüştüm kimse yollamazsa bu da böyle bir anımız olur diye, ama sonra gelen tepkilerle ne de şahane bir şey yapmışız diye düşündüm. "Proje" kelimesi bana her yazışımda 'aman da aman ne de büyük bir şeymiş' gibi gelse ve inceden kendimle dalga geçsem de kitabın girdiği her şeyin büyük olmasını istediğimden olsa gerek ayrıca ket vurmaya çalışanların da inadına ciddi cümlelerle yazdım. Hatta şu yazı bile çok ciddi olmaya başladı sanki. Neyse, teşekkür ederim bir kez daha herkese, devam etmek isteyen varsa elbette kendi blogunda paylaşabilir.

5 yorum:

Dışavurum dedi ki...

Bir kitaplığını göster projesinin de sonuna gelmiş bulunuyoruz yani. Teşekkür ederim efendim o zaman kendi adıma, sevgiler, saygılar... :)

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

AMA OLMADI KI DAHA BEN KITAPLIK YAPTIRIP - SANA RESİM GONDERECEKTIM OLMADI :(
BAŞKA PROJE ACILIMA KISMET O ZAMAN :)

plndrkn dedi ki...

Hay Allah! Ben şimdi gördüm, yazını okumadan kitaplıklara bakmaya daldım. Kafamda yazacaklarımı belirledim tam kalkıp resim çekiyordum ki acı haberle karşılaştım. Bitmişmiş meğer bu proje :(
Ben yetişemesem de, ellerine sağlık, çok anlamlı ve güzel bir proje gerçekleşmiş burada :)

ceren dedi ki...

plndrkn: çok saol.) ama kendi blogunda da yayınlayabilirsin, öyle yapanlar arkadaşlar da oldu.

Unknown dedi ki...

ççok keyifli bir proje olmuş kesinlikle bayıldım, bence en kısa zamanda tekrar edilebilir ve öyle olursa bende seve seve katılabilirim :)