14 Tem 2010

Ozan Musluoğlu Quartet Konseri


"Dün şahane bir gece geçirdik" diye söze girmek istiyorum. Konser 22.30'daydı, Barış'la Taksim'de yemek yedik, konser saatine kadar gezindik, tramvayın arkasına yerleştirilmiş bir platformda çalan grubu dinledik konser saatine yakın İKSV Salon'da yerimizi aldık.

Salon, cidden bu iş için biçilmiş kaftan. İçeri ayak bastığınız anda anlıyorsunuz bunu. Buram buram caz kokuyor adeta. 10 üzerinden 8 vererek Barış'la beklemeye başladık.) Sonra içeri Kerem Görsev girdi (seyirci olarak) , daha da heyecanlandık.


Ozan Musluoğlu'nu açıkçası daha önce dinlememiştim, sadece Athena'ya bir dönem bas çaldığını biliyordum. Dün gece, bundan çok daha fazlasını yaptığına şahit oldum:) Bir kere babaannesinin ölümünün 40. gününde ona şarkı yapması çok etkileyiciydi. Çaldıkları tüm şarkılar çok iyiydi diyebilirim.



"Coindicence" adlı ilk albümünü bulmaya çalışacağım en kısa zamanda. Ayrıca dün gece trompette Norveç'li Tore Johansen vardı, onunda sanırım 2 tane bestesini dinledik, 2'si de birbirinden güzeldi. Sanırım Ozan Musluoğlu'nun 2. albümünde 1 bestesi yer alacak.

Piyanoda Burak Bedikyan vardı ve ben gözlerimi alamadım çalarken, çok derin caz bilgim de olmadığı için nasıl desem bilemedim, çok iyiydi kısacası:)

Ozan Musluoğlu : Kontrbas
Tore Johansen : Trompet
Burak Bedikyan : Piyano
Engin Recepoğulları : Tenor Saksafon
Ferit Odman : Davul

Burada MySpace sayfası mevcuttur..

** Bu arada eylemlerimiz sürecek. Bu gece de "The Brand New Heavies" e gidiyoruz, Cumartesi de alakasız olacak ama "Faithless" gecemiz var, hepsinin yazısını buradan okuyabilirsiniz.

3 yorum:

pnr_szn dedi ki...

Evet artık karar verdim. İstanbul'a yerleşiyorum.
Peki, beni evlat edinir misiniz? :)

Adsız dedi ki...

siyah beyaz çekilmiş fotoğrafı oldukça beğendim bence fotoğraf gözü olan birisin ya da kim çektiyse
tebrikler..
iyi seyirler
tufan

ceren dedi ki...

pınar: edinmez miyiz aşkolsun:)

tufan: teşekkür ederiz, eh işte fena sayılmaz.)