17 Tem 2010

Bora Çeliker Trio & Stéphane Guillaume Konseri



European Jazz Club'ın son etkinliği Bora Çeliker Trio oldu. Çok iyi bir son oldu aslında bizim için zira epey keyif aldık. Ozan Musluoğlu Quartet gibi bu da İKSV Salon'da oldu. İstinye Park'ta ki organizasyon bozukluğundan sonra burası kıyaslanamayacak kadar organizeydi, öyle ki tek tek tüm izleyicileri masalara yerleştirdiler, kahve dünyası standı hazır bekledi, ayrıca masaların üzerine yerleştirdikleri kalıp kalıp çikolatanın haricinde çalışanları da tepsiyle çikolata sundular. E benim için daha ne olabilir ki diye düşündüm. Bir yanımda kahve, çikolata, bir yanımda sevgilim, az sonra başlayacak müthiş konser. Offff....

Konser yine saat 22.30'da başladı. Bora Çeliker, gitarda harikalar yaratan bir müzisyen. Geceye Fransız Stephane Guillaume 'de saksafonuyla eşlik etti. Davulda yine Ozan Musluoğlu'na eşlik eden müthiş adam Ferit Odman, kontrbasta da Kağan Yıldız vardı. Sonradan öğrendim ki birkaç saat önce Tony Bennett öncesi alt grup olarak çıkan Kerem Görsev le de çalmışlar, baya yorucu geçmiş olmalı Perşembe günü onlar için. Bizim için keyifliydi o ayrı:)

** Burada Bora Çeliker'in MySpace sayfası mevcut.

Böylece caz konserlerimizin şimdilik sonuna geldik:) İzlediğim her bir müzisyenin bundan sonra sıkı bir takipçisi olacağım.
Bu gece de Faithless ve Bedük izleyeceğiz. Cazdan sonra nasıl gelecek bilemiyorum:)

2 yorum:

Unknown dedi ki...

aahh ahh gençlik böyle birşey tabi.
konserden konsere koşuyorsun, ama hiiiç yorulmuyorsun.
hey gidii.

ceren dedi ki...

eheueh yok be kızım hele bu sıcakta cılkımız çıktı:)