19 Tem 2010

Faithless Konseri



Konserler zincirimizin son halkası . ) Şimdilik tabi. Her an yeni bir konsere davetiye bulabilirim gibime geliyor artık:)

Alana girerken herkese çok şahane Olmeca Gold kuponları verildi. Bu durum bizim için bir hoşluk, sarhoş olup olay yaratmaya hevesli olanlara ise başlangıç oldu. Evet konser azıcık olaylı geçti sanki..

Biz girdiğimizde Bedük başlamak üzereydi, kendisini uzaktan izleyip takdir ederim pek bir sempatikti yine, o deli sıcakta ceketini çıkarmadığı için de biz kendisine şapka çıkardık. Faithless için güzel ısındırdı milleti.


Benim açıkçası elektronik müzikle alakam olmaz, yine olmadı pek, ama Maxi Jazz ' ı görmek için kalkıp gittik oralara. Ben bu kadar çirkin olup bu kadar da karizmatik olan bir adam pek görmedim, bu da bir başarı:) Kendisi 1957 doğumluymuş-ki bu benim ağzımı kocaman açıp OHA diye bağırabileceğim kapasitede bir bilgi. Dido ile ilk çıktıklarında çok şahane bulmuştum kendisini, sonra unuttum gitti, konsere kadar:)

Çıkışları pek şahaneydi, gözler Maxi Jazz ile Sister Bliss'teydi pek tabi. Bi ara Olmeca'nın dağıttığı plastik shot bardağı Sister Bliss'e doğru yollandı bir kendini bilmez tarafından, ıskaladı. "This is My Church" diye bağırıştık bi ara (bildiğim tek cümlesi) _God İs A Dj _konserin mottosu oldu sanırım.

Konserdeki diğer bir hoşluk, Faithless çıkana kadar 10-15 dk panolarda konserle alakalı yazılan tweetleri gösterdiler. "Yanımdaki kadın çok hoşsunuz", "bilmemkim seni seviyorum" gibi farklı tweetlerle baya eğlendik, zaman nasıl geçti anlamadık, her şey çok organizeydi kesinlikle. Güvenlik açısından biraz sıkıntı vardı sadece.

Neyse, bizi deli gibi içip kendine sahip olmayı beceremeyen bir "çocuk" evet çocuk az biraz sinir etse de sonradan öğrendim başkalarının burnu falan kırılmış, buna da şükür dedim. Konserin yarısında beynimiz dahasını kaldıramadı ve çıktık, mutlu mesut evimize yollandık. Buradan Maxi Jazz'ı öpüyorum, yine gel ve azıcık yemek ye len demek istiyorum.

4 yorum:

l b dedi ki...

çok şanslısın be şekerim. ben de çok gitmek istedim ama olmadı. ucuz atlamışsınız. ve tweet olayı çok güzelmiş.

ceren dedi ki...

bi daha böyle alakam olmayan gruplara davetiye bulursam sana vercem larien.

Deathmelancholy dedi ki...

kendimi kötü hissettim erken mi jubile yaptık ne.

rüzgar cesetleri dedi ki...

Twitlerden biri: "Bedük'e benzemek için takım elbise giydim, pişiyorum." gibi birşeydi.
Gerçekten Bedük'ü tebrik etmek gerek, tarzından ödün vermedi Allah için. :)
~
Faithless'e Maxi Jazz'in o güzel fiziğini görmek için bile gidilebilirdi, o derece :)
~Harika bi konserdi.