7 Haz 2012

Hımm tatil zamanı

Mini bir tatilde nereye gitsek krizinden sonra bildiğimiz sularda yüzmeye karar verdik, tee 3 sene önce balayı için gittiğimiz şahane Kaş ' a.. Tabi karar verene kadar akla karayı seçtik zira aklımızda yoktu kaş falan, görmediğimiz bir yer olsun aman havuzu olsun denize sıfır olsun yemekleri güzel olsun, napıyosun iyilik nolsun derken her zaman ki müthiş ötesi kararsızlığım ve en iyisi olmalı manyaklığım yüzünden hevesim strese dönüştü, Bozcaada mı, Cunda mı, Ayvalık mı, Göcek mi, Gümüşlük mü, yine mi Bodrum falan derken az önce bastım onay tuşuna aldım uçak biletlerini Kaş' a. Çalışan insan için karar vermek zor zira 10 gün iznin var, en iyisi olsun istiyorsun azcık şımarıyorsun falan, neyse geçmiş olsun, artık akşama ne yemek çıkacak acaba hımmmfs diye esneyerek etrafa bayık bakışlar atarak dinlenmek istiyorum. Çok yorgun ve stresli, kendimi hiç bu kadar patlak gözlü görmediğim, ayaklarımda ilginç kemiklerin çıktığı ya varis olursam korkulu bir sene geçirdim. Klostrofobimin, mide ağrılarımın, suratsızlığımın, off ve puff' larımın eeennn uzağına kaçmak istiyorum en deli en şen en kahkahalı halimle.






Bu arada Barış' a aldığım doğumgünü hediyesi yandadır, yıllardır bateri diye sayıklayan kocama derin araştırmalar sonucu apartman modeli dijital bateri aldım (ilgilenene detaylı bilgi verilir), gayet de başarılı bir hediye olduğunu düşünüyorum ancak çalmayıp oturan kişi olarak söyleyebilirim ki, bazen acaba almasa mıydım ki diye düşündüğüm de olabiliyor, yok yok tamamen şaka, külliyen yalan, o mutlu mesut çalma edasını izlemek bile şahane bir keyif. Böylelikle bu Mayıs ayı doğumgünü silsilesinde evimize müzikten başka bir şey girmedi, daha ne isteyebilirdim ki?

5 yorum:

... dedi ki...

Benim de 17sinde Kaş'a gitme gibi bir ihtimalim vaaar. İnşallah>_<

"bu Mayıs ayı doğumgünü silsilesinde evimize müzikten başka bir şey girmedi".. gerçekten daha ne olsun:) çok başarılı bir sene oldu bence de^^

ceren dedi ki...

oo şahaneymiş, karşılaşırız belki bile oralarda:)

Bak Bu Harika dedi ki...

Benimde tatile ihtiyacım var. Bende bloğuma beklerim.

Görüşmek üzere
www.bakbuharika.blogspot.com

Unknown dedi ki...

annaaaa siz naptınız bu sene yahu? valla çıta çok yükseldi. seneye 2nizin de işi çok zor.
bu arada sesi nasıl? gerçek bateri kadar mı yoksa daha mı yumuşak?
ama süpermiş.güle güle çalsın uzun uzun yıllar :)

ceren dedi ki...

sesi bateri gibi değil nes ama yakın diyebilirim, apartman usulü oyalanmaca:)