16 Ağu 2010

Televizyon Zırvaları - 2


Genelde -sıcaklardan ötürü- şu ara tüm gün evdeyim, televizyonla aramda en fazla 2 metre var, eğer okuduğum kitaptan ya da internetten sıkıldıysam, yapacak daha önemli bir işim de yoksa tv saçmalıklarına göz atıyorum.

* Şu sıra en çok saçmaladığını düşündüğüm kanal, Show tv. Yeniden "Doktorlar" dizisini göstermeye başladı. İşbu dizi kimbilir kaçıncı tekrarında. Hayır buna razıyım , zira ara sıra milattan önce çekilmiş olan "Yarım Elma" dizisine rastlıyorum, bu rastlantıya baya bi gülüyorum.

* Show Tv'nin cankurtaranı tabi ki Acun. Acunsuz bir hayat düşünemez hale getirildik. Her akşam kendisini tv'de en az 1 kez görmezsem işim rast gitmiyor. İnatla "Survivor" izlemeye devam ediyorum, "Var mısın Yok musun" a ise şu ara uzağım, yoksa ona da dadanırsam tv'yi bir sarılıp öpmediğim kalacak.

* Acun'dan sonra televizyon tarihinin en SAÇMA yayını başlıyor. Evet bildiniz. "Evcilik Oyunu"
Her birinin oyuncu olduğu söylenen yarışmacılarının çoğunu ben nedense hiç görmemişim, tüh vah. Böyle bir kandırmaca yayının bu kadar fanatiğinin olması ise beni düşündürüyor. Yaklaşık 2-3 hafta önce Mert adlı yarışmacı kendisine talip olan bir kadınla yolda güya karşılaşıyor ama ne hikmetse kadın yolun karşısından mikrofonla geliyor ahahah.

Biz milletçe çok safız cidden :) Eve kapatılan 2 karşı cinsin birbirlerine aşık olmasını bekliyoruz umarsızca. Onun için izliyoruz aylarca. Hayır diyoruz onlar birbirlerine aitler. AAA bak ona nasıl baktı.
Şimdi söyleyin bana siz, Kendi'nin Yiğit'e aşık olmasını istemediniz mi içten içe, çaktırmadan? Öhöm.,

* Benim açık ara en sevdiğim program e2'deki Rachel Ray Show zira kendisi yemek yapıyor 5 dakikada. Evet, en sevdiğim program 5 dakika sürüyor .) Bi ara Kanal D'de "Emel Başdoğan" program yapıyordu ama ne oldu bilmiyorum programı artık yok.

* "Kavak Yelleri" bayadır kabak tadında. Şahıslar dram üstüne dram yaşamaya başladı, son 1-2 bölümde komik olaylar yaratmaya çalıştılar ama o da çok saçma ve basit kaçtı. Rastlarsam izliyorum ama saat kurmuşluğum yok kendisiyle ilgili. Dizideki Efe'nin geri dönmesi ise gayet saçma sapan bir şey oldu kanımca.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

survivor son bu hafta koştura koştura gidiyoruz eve seyretmeye valla :)
ama var mısın yok musun'a oldum olası kanım kaynamadı.

haftasonu hem cumartesi hem pazar canlı yayında derya baykal vardı.
şok oldum.çok komikti yine her zamanki gibi. ordan oraya atlayıp durması bana menopozdaki hiperaktif halamı hatırlattı :)

aah ahh evde olup tv izlemek ne güzel ola ki :P

Prometheus dedi ki...

canınız hayli sıkılmış kuzum:P

ceren dedi ki...

nes, derya baykal'ı bende gördüm özellikle pazar günü görünce baya bi güldüm niyeyse .)

Zuy. dedi ki...

evcilik oyununun ne olduğunu tam olarak çözememiştim, şu an aşşırı rahatladım. ahahalkjaslk