10 May 2012

28

Evet, bir doğumgününün daha sonuna gelmiş durumdayız, sırada evlilik yıldönümü ve Barış' ın doğumgünü var ve hepsi bu ay içinde, daha önce de defalarca söylediğim gibi bu ay çöküş ayımız:)

Her şey işyerimdeki sürpriz partiyle başladı, güya sürpriz ama daha önce pek çok kişiye yaptığımız için adım adım ne yapılacağından haberdar olunca pek sürprizi kalmadı:) ama gayet keyifliydi.

Sonra Barış arayıp beni bir arabanın alacağını söyledi, işte burda heyecan katsayım fena yükselmeye başladı. Ne? Nereye gidicez? Arabanın plakası kaç ki? soruları eşliğinde güp güp beklemeye başladım çıkış saatimi. Sonra arabaya atladım ve 1 saat sonra Cihangir' de Barış' ın yanındaydım:)

Gittiğimiz yer Cihangir' de 5. Kat oldu, eskiden Barış' la gitmeyi baya bi konuşup sonra unutmuşuz cidden güzel bi sürpriz oldu zira baya hoş bir ortamı var. Çok ayrıntıya girmeyeyim sonraki atraksiyon çok sevdiğim 2 arkadaşımın plana eklenmesi oldu şahane de oldu, baya eğlendik.


Mekan hakkında söyleyebileceğim; yemekler tırttı, manzara şahaneydi, servis yavaş, kokteylleri güzeldi ve yemek mönüsü çok yavandı.

Sonra ordan kalkıp Taksim' de Baykuş' a gittik, oraya nasıl vardık pek hatırlamıyorum zira hemen kafa olmuşum kokteyl ve temiz havadan olsa gerek:)


Baykuş' ta Kaybedenler Kulübü filminden hatırlayacağınız Gülce Duru ve Can Goksun sahne alıyorlardı, onları dinledik ve yanımızdaki arkadaşlarımın arkadaşı olduğu için de bana sahneden bi güzellik yapıp doğumgünümü kutladılar ehueh, üstüne bi de cheese cake üfledim ohh yandan. Sahne performansları şahaneydi bu arada..




Anlayacağınız bu sene sürprizlere doydum, her şey şahane geçti, ama enn bi güzelini en sona sakladım. Pek sevgili kocim Barış' ın hediyesini (her sabaha uyanıp bi okşadığım, amanda aman diye sevdiğim) sizlere sunmaktan pek bir keyif alıyorum şu anda sevgili dostlar..



(Mutluluktan kaymış tipimle)





Sıra geldi ben Barış' a ne alacağım diye kıvranmaya..

4 yorum:

... dedi ki...

Eheh geçen seneden hatırladım mayıs ayının yoğunluğunu:)

ne güzel doğumgünü olmuş, sen ne güzelmişsin^^

bir de hediyene aşık olduuuum muhteşem bir şey o, güle güle kullanın^^

geçmiş doğumgünün kutlu olsun o zaman:)

Unknown dedi ki...

ooo hediye fenaymış. yandın bu sene valla.bunun üstüne çıkmak biraz zor :)
gül yüzüne hasret kalmışız, özlemişiz.

Dışavurum dedi ki...

Mutlu yıllaaarr... Hediye çok güzelmiş, ben de Engin'e alsım bayılırç Güzel günlerde dinle şarkılarını Ceren, muck :*

ceren dedi ki...

joy, pek teşekkür ederim:) bende aşk yaşıyorum birkaç gündür kendisiyle, hemen plakçılara falan koşturasım var!

nes, hiç sorma hala kara kara düşüncelerdeyim, özlemek ne kelime ayrıca!

sedoş, çok teşekkür ederim, öperim minikle seni:)