9 Eyl 2011

Beyoğlu 5. Sahaf Festivali

İşte yine başladı canımız ciğerimiz festivalimiz. Bu sene 5. si yapılan festivalin yapılan tek değişikliği mekanı oldu, evet yine Taksim'de ve ulaşılması yine çok rahat bir yerde, Tepebaşı' nda, TRT binasının önünde. Odakule' yi gördüğünüzde hemen ordaki aradan girin, gözünüze çarpacak direkt. Hemen yanında da IFW çadırı var zaten, acayip bir kültür karmaşası yaşanıyor şimdilerde oralarda :)

72 Sahaf katılıyor bu sene, Ankara' dan gelenler de var, yine epey renkli. Ben geçen sene de olduğu gibi bu sene de arayıp bulamadığım kitaplarımı buldum çok ucuz bir fiyata. Ferhan Şensoy' un Oteller Kitabı 'nı arıyordum mesela ne zamandır, rafın birinden göz kırptı hemen bana, her sene bir Ferhan Şensoy kitabı alıyorum festivalden, bu da benim geleneğim oldu sanki.

* Tarih olarak 6-18 Eylül şimdilik, genelde her sene tarih uzatılıyor bilginize..

3 yorum:

Unknown dedi ki...

cidden ne çabuk geçti bir sene yahu.
dün gibi halbuse.
Ben de bu sene biraz Ferhan Şensoy bakacağım Bora için.
Ne zaman gidebilirim belli değil tabi :/
sen hergün orda mısını?

Tully dedi ki...

Aa çok sevindim demekki yarın ki plan belli oldu:)Kitap fiyatları gerçekten uygun mu? Nitekim wish-listim bayağı kabarık:)

www.tullyslittleworld.blogspot.com

ceren dedi ki...

banyosuyu, nerdeee keşke olabilsem be nes:( iş güç mevzularından zaman yok ki hiç. ferhan şensoy'ları kaçırma, barış'a da uğra gidersen.

tully, gerçekten uygun hele ki sıfır kitaba göre çok şahane fiyatlar, bi an önce gitmeni öneririm:)