30 Mar 2013

okudum, dinledim, izledim, yedim.


- Devlet Tiyatroları "Inishmore' lu Yüzbaşı" oyunu, dün vizyona giren "Hitchcock", "Korhan Futacı ve Kara Orkestra" nın Ghetto konseri, "Mika" nın Kuruçeşme konseri son 1 aydır izlediklerimiz. Mika kaçtığına göre, diğerlerini tavsiye edebilirim, özellikle de Anthony Hopkins ve Helen Mirren' ın döktürdüğü "Hitchcock" u.. Korhan Futacı' yı ise zilyon kere tavsiye ettim zaten, bir ayin nasıl olur, nasıl yaşanır bir konserine gidin görün derim.

- "Meşhur Kireçburnu Fırını", "Balıkçı Sabahattin", "Savoy Balıkçısı", "Belgrad Ormanı" son zamanlarda gitmekten büyük heyecan duyduğum yerler. Savoy artık zaten 2. evimiz oldu, çalışanlarını ailemden çok görüyorum. Kireçburnu Fırını' da keza öyle. Sabahattin' e giderseniz o muhteşem turşulu mevsim salatasını, Savoy' da levrek şişi, Kireçburnu Fırınında da kuş üzümlü kıymalı böreği tatmadan dönmeyin!

- Tess Gerritsen son aylarda en çok okumaya doyamadığım yazar. Özellikle Rizzolli & Isles okumaya bayılıyorum.

- "Girls" bana son günlerde en çok kahkaha attıran dizi. 2.sezonu da bitirdiğime göre sabırsız bekleyiş sürecim de başlamış oldu.

* Aynı zamanda, Sanat Telgraf okumayı, pijama hastalığımı, her gün espresso saatimin gelmesine duyduğum heyecanı, uzun zaman sonra yaptığım pazar ziyaretimin yarattığı hissiyatı, tekrar bir x kursuna başlamış olmanın verdiği tuhaflığı da paylaşmak isterdim ama nedense bu aralar uzun cümleler kurmaya daha da bir üşenir oldum.


İlkbahar geliyor bir de, ne güzel.