20 Tem 2011

jeremy

* Flickr sayfama giremediğim için yepisyeni bir tumblr sayfası açtım, buradan buyurabilirsiniz. Her gün olamasa da sık sık fotoğraf eklemeyi düşünüyorum, Tumblr' ı pek çözemesem de hala, iş görür gibi. Fotoğraf çekmek için ölüyorum ama gerçekten vakit yaratamıyorum, yaratsam Barış olmuyor, tatil günlerimiz eşleşmiyor falan, ara sıra düzgün bir şeyler çekebiliyorsam dünyanın en mutlu insanıyım cidden.

* Okunmayı bekleyen bir sürü kitap, keşfedilmeyi bekleyen bir sürü müzisyen, bakılmayı bekleyen bir ton fotoğraf var, ama yemek masasının üzeri de bir sürü makale, prosedür ve zart zurtla dolmuş vaziyette, vicdanımı sızım sızım sızlatıyor bu durum.

*  Twitter kullanmaktan pelteleştim galiba uzun uzadıya yazamıyorum ya da sıcağa mı bi gönderme yapsam?

* Önümüzdeki bayramda tatil olabilme gibi bir lüksüm var sanırım, ki son uzun bayram tatilim olabilir, şimdiden deli hayaller kurdum, umarım sorun çıkmaz, en son tatilimi yapalı yıllar oldu sanki, geçen sene Eylül'dü oysaki.

* Şahane bir cover'la bitirelim kısacık yazımızı madem.


Melis Danişmend - Jeremy (Pearl Jam) / Akustikhane from akustikhane on Vimeo.

10 Tem 2011

08/07/2011 Bon Jovi Konseri

* En nihayetinde geldiler ve her sene muhakkak çıkan şehir efsanesi gerçek oldu:) Muazzam bir konserdi, "Raise Your Hands" le çıktılar ve benim o anlarda heyecandan dizlerim titriyordu. Daha fazla ne yapabilirlerdi  bilemiyorum, adamlar 2,5 saat sahnede kaldılar, bis'ten sonra 6 şarkı çaldılar. En son "Always" kapanış oldu ve eminim pek çok kişi baya duygulu anlar yaşadık, kimbilir bir daha nerde ne zaman? 

* Adamlar resmen yorulmadılar! Taş gibiler zaten ama o ne enerji! 

* Statta alkol olmaması ilginç oldu ama asla umrumda olmadı, Bon Jovi vardı ya sahnede. Dışarda içeri girmeden içilebiliyordu bu arada, hiç yok değildi yani.

* Dinlemeye gelen kitleyi de ben pek beğendim, gerçekten dinlemeye gelmişlerdi, bizim olduğumuz bölgede sorun yaşanmadı, kimse birbirini ezmedi, insan gibi izledik coştuk diyebilirim. 





Bu konserle birlikte ergenlik yıllarıma döndüm diyebilirim, evin her yerini tekrar posterleriyle kaplayasım var, cidden çok çok iyilerdi, fazlaca beğendiğim için olsa gerek çok ifade edemiyorum gerisini. evet.